Jervone Antoine Jervone Antoine, trainer van Eeckenrode, won zowel in het heren- als in het gemengd dubbel
Jervone Antoine Jervone Antoine, trainer van Eeckenrode, won zowel in het heren- als in het gemengd dubbel Lucky van Gennip

Eeckenrode scoort maximale winst in Nijmegen

Sport 245 keer gelezen

TENNIS - Het eerste team van Eeckenrode ging zaterdag naar Nijmegen voor de wedstrijd tegen Rapiditas. Door de vele regen waren de gravelbanen van de club niet niet bespeelbaar en werd uitgeweken naar Molenhoek dat smashcourtbanen beschikt.

Lucky van Gennip en Mark Geurts speelden in hun enkelspelen tegen de trainers van Rapiditas. Mark Geurts maakte korte metten met Martijn van den Broek 1-6 en1-6 en Lucky van Gennip won haar partij met 0-6 en 4-6. 

April van Gennip en Lotte Oostvogels vlogen in het damesdubbel over Suus van Gemert en Maartje Kamps heen en scoorden zelfs een double bagel: 0-6 en 0-6. Het herendubbel van Mark Geurts en Jervone Antoine was wel heel spannend. Maar in de supertiebreak van de derde set haalden de Eeckenrode heren de winst knap binnen: 6-2, 2-6 en 2-10. Jervone Antoine trok samen met Lotte Oostvogels de lijn prima door, zij wonnen met 1-6 en 2-6 van Rens Jonker en Maartje Kamps ook het gemengd dubbelspel.

Met deze 5-0 overwinning plaatst Eeckenrode zich in deze hoogste klasse aan de top. Tot en met 9 mei ligt de competitie in verband met de meivakantie stil. Zaterdag 11 mei speelt het eerste team thuis tegen de Merletten uit Boxtel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant