Adverteren in De Schakel

Wil je jouw doelgroep in Waalre en Aalst bereiken? Dan is adverteren in Weekblad De Schakel de meest geschikte optie. Onze krant is de best gelezen publicatie in deze regio. Of je nu geïnteresseerd bent in het plaatsen van een advertentie of simpelweg wilt weten welke mogelijkheden er zijn, wij staan voor je klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken!

Wil je meer weten over adverteren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@dasmediacentrum.nl
of bel naar T. 0493 - 473 578
(maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur).


Adverteren in Waalre

Adverteren krant en online

Als je op zoek bent naar een manier om lokaal publiek in Waalre, Aalst en omgeving te bereiken, dan is De Schakel de perfecte keuze om te adverteren. Met een oplage van bijna 24.100 exemplaren is onze huis-aan-huis krant een uitstekend medium om wekelijks een groot deel van de inwoners van Hellevoetsluis, Oudenhoorn en Nieuwenhoorn te bereiken.

Bovendien hebben we ook een lokale nieuwswebsite, Deschakel.nl, waarop we maandelijks gemiddeld meer dan 4.000 pageviews genereren. Dit biedt een extra kans om jouw advertentie of nieuwsbericht onder de aandacht te brengen. Neem gerust contact op met onze adviseurs in Someren om te bespreken hoe we jouw doelstellingen kunnen helpen realiseren.

Even in het kort:

• Totale oplage krant: 24.100 exemplaren (advertenties worden in combinatie geplaatst met Valkenswaards Weekblad. De oplage van Weekblad De Schakel is 8.700 ex.)
• Verspreidingsgebied: Waalre, Aalst, Valkenswaard e.o.
• Verschijningsdag: woensdag.
• Nieuwssite valkenswaardsweekblad.nl: 4.000 pageviews per maand.

Wil je adverteren in Weekblad De Schakel?

In het kort: als je op zoek bent naar lokaal bereik in Waalre, Aalst en omgeving, dan is adverteren in De Schakel de beste optie. Ons ervaren team in Someren staat klaar om jouw wensen te bespreken en een voorstel te doen dat aansluit bij jouw doelstellingen. Wij nemen vervolgens al het werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Neem gerust persoonlijk contact met ons op!

Deadline aanleveren advertentie: maandag 13.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: advertenties@dasmediacentrum.nl.

Kom op bezoek bij Weekblad De Schakel

We verwelkomen je graag op ons kantoor op afspraak. Het hoofdkantoor van DAS Mediacentrum is gevestigd aan de Laan ten Roode 71e in Someren.Kantoor van DAS Mediacentrum aan de Laan ten Roode in Someren


Lokaal en groot bereik

Wil je een groter bereik met je advertentie? Naast bovenstaand verspreidingsgebied, kunnen wij je item ook onder de aandacht brengen in andere regio’s zoals Geldrop, Mierlo, Heeze, Deurne, Someren en Asten.

DAS Mediacentrum meer dan alleen een uitgeverij

DAS Mediacentrum is meer dan alleen de uitgever van Weekblad De Schakel. Als lokale verbinder bieden wij een totaaloplossing voor ondernemers, waaronder het maken en beheren van websites, het vormgeven van jouw huisstijl, het promoten van jouw onderneming en het beheren van jouw socialmediakanalen. Bekijk onze mediabrochure om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen. En als je nog vragen hebt, staan onze experts klaar om je te helpen.