Afbeelding

MolenMarkt in Borkel en Schaft

Algemeen 238 keer gelezen

BORKEL EN SCHAFT - De bekende MolenMarkten zijn dit jaar terug bij de molen in Borkel en Schaft en beloven groter en gezelliger te zijn dan ooit.

 Hoewel er iets minder markten zullen zijn vanwege de wisselende weersomstandigheden in april en oktober, zijn de overgebleven marktdagen in grootte toegenomen. Vergelijkbaar met de XL-editie in voorgaande jaren.

Op zaterdag 4 mei kunnen bezoekers van 10.00 tot 16.00 uur genieten van maar liefst 25 kramen, variërend van lokale delicatessen tot handgemaakte producten. De molen zelf opent ook haar deuren voor het publiek, waardoor bezoekers een kijkje kunnen nemen in deze historische locatie.

Het aanbod is divers en er is voor ieder wat wils: van ambachtelijke kazen, jam, honing, versgebakken brood en soep tot keramiek, sieraden, wol en natuurlijk speelgoed.
Daarnaast bieden de markten ook een scala aan lekkernijen zoals koekjes, chocolade, pizzapunten en er kunnen zelfs spelletjes ter plekke gespeeld worden. Voor degenen die willen ontspannen met een kopje koffie of genieten van een verfrissend ijsje, zijn er ook voldoende mogelijkheden.
Meer informatie:
https://www.facebook.com/MolenMarkt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant