WANDEL met je hart-deelnemers uit Eindhoven en Boxtel bij de finish van Wandel met je hart 2023.
WANDEL met je hart-deelnemers uit Eindhoven en Boxtel bij de finish van Wandel met je hart 2023.

‘Wandel met je hart’ naar de St. Jan

Algemeen 403 keer gelezen

WAALRE - Na het succes van de eerste twee edities organiseert stichting Met je hart dit jaar voor de derde keer WANDEL met je hart. Vanuit verschillende locaties lopen wandelaars op zondag 19 mei naar de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch om daar een kaarsje aan te steken. 

Wandelaars wandelen zondag 19 mei vanaf Best naar de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch. Dat is ruim 32 kilometer. Wandel met je hart start om 06.00 uur en de wandelaars verwachten tussen 13.00-14.00 uur een kaarsje aan te steken in de Sint Jan. 

Aanmelden

Wil jij ook deze sportieve uitdaging aangaan? Sluit je bij hen aan en neem contact op via mail met Franneke (franneke.vanderwissel@metjehart.nl of bel naar: 06-19948939). 

Zelf organiseren

Uiteraard kun je ook zelf een Wandel met je hart naar de Sint Jan organiseren op zondag 19 mei. Bepaal je startpunt, vraag vrienden en familie om mee te lopen en meld je team aan via mail naar: info@metjehart.nl. 
Alle Wandel met je hart -deelnemers wacht zondag 19 mei een warm onthaal in ’s-Hertogenbosch en een gezamenlijke toast op ieders prestatie.

Wandelen voor een goed doel

Wat misschien nog wel het allermooist is, is dat je met jouw sportieve Wandel met je hart-actie sponsors kunt werven en zo geld ophaalt voor stichting Met je hart Eindhoven/Waalre. Met jouw sportieve prestatie laat stichting Met je hart eenzame ouderen keer op keer genieten van elkaars gezelschap. Een wandeling mét impact dus! 

Wil je liever niet wandelen, maar wil je deze sportieve actie steunen? Sponsor dan een van de Wandel met je hart-deelnemers. Ga naar https://www.kominactiemetjehart.nl/teams/vroeg-uit-de-verenom jouw Wandel met je hart-deelnemer te sponsoren.

Samen verveelt nooit

Stichting Met je hart laat ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten van bijzondere ontmoetingen en inspireert anderen om ook in actie te komen. In Eindhoven en Waalre organiseert Met je hart al 7 jaar waardevolle ontmoetingen voor eenzame ouderen. Vrijwilligers halen de ouderen thuis op en nemen hen keer op keer mee naar een ontmoeting met buurtgenoten veelal in de lokale horeca. Zo leren ze elkaar en de vrijwilligers echt kennen en kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant