V.l.n.r. Rob Singels, Marcel Menting, Tony Liebregts, Thea Hazel-Stals en Tineke Heijmans.
V.l.n.r. Rob Singels, Marcel Menting, Tony Liebregts, Thea Hazel-Stals en Tineke Heijmans.

Cheque voor Voedselbank

Algemeen 319 keer gelezen

WAALRE - WeConnect Waalre en Stichting Waalre100 hebben op donderdag 18 april een cheque uitgereikt aan de Voedselbank Aalst-Waalre ter waarde van 4500 euro. 

In het Waalre100-jaar organiseerde WeConnect de fotowedstrijd ’Trots op Waalre’, waar alle inwoners aan mee mochten doen. De geselecteerde foto’s werden vervolgens geëxposeerd in het Het Huis van Waalre en daarna ook verkocht, waarbij de volledige opbrengst bestemd was voor de Voedselbank. Mede dankzij de inwoners van de gemeente Waalre, is daarmee een prachtig bedrag opgehaald.

Ruim 50 vrijwilligers

WeConnect Waalre-directeur Marcel Menting: “Het is indrukwekkend hoe de ruim 50 vrijwilligers elke week klaarstaan voor de vele huishoudens die hier gebruik van maken en hoeveel werk er zowel voor als achter de schermen plaatsvindt om een mooi aanbod aan levensmiddelen te kunnen bieden. Onze slogan, de verbindende factor voor heel Waalre, is hierop dan ook volledig van toepassing.” 

Dankbaar

Tony Liebregts en Thea Hazel-Stals ontvingen de donatie uit handen van Marcel Menting van WeConnect Waalre en Rob Singels en Tineke Heijmans van Stichting Waalre100. 

“Met deze genereuze donatie kunnen we niet alleen meer voedsel inkopen, maar ook onze transportmiddelen verbeteren. Het vervangen van onze oude bus en aanhangwagen stelt ons in staat om veilig en efficiënt te werken en meer mensen in nood te helpen. We zijn ontzettend dankbaar voor deze steun van WeConnect Waalre en Stichting Waalre100 en we kijken ernaar uit om onze gemeenschap te blijven ondersteunen dankzij deze middelen. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.”, aldus Thea Hazel-Stals.

Hulp nodig?

Kun je zelf (tijdelijk) niet rondkomen, neem dan contact op met de Voedselbank Aalst-Waalre. De Voedselbank is er voor iedereen die ondersteuning nodig heeft, zonder oordeel. Iedereen heeft namelijk recht op een volle maag en de Voedselbank helpt je graag. 

Veel informatie is te vinden op de website van de Voedselbank: van hoe het werkt tot klant worden of hoe inwoners de Voedselbank kunnen helpen met donaties of eventueel vrijwilligerswerk. 

www.voedselbankaalstwaalre.nl

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant