Het inloopspreekuur van Van Huis Naar Werk is elke laatste maandag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in Het Huis naar Waalre.
Het inloopspreekuur van Van Huis Naar Werk is elke laatste maandag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in Het Huis naar Waalre.

Van Huis naar Werk voor alle vragen over werk en scholing

Algemeen 206 keer gelezen

WAALRE - Inwoners van Waalre en omgeving zijn welkom tijdens het Inloopspreekuur van Huis naar Werk.

Hier kunnen zij hulp krijgen bij vragen over werk, scholing en ontwikkeling. Het inloopspreekuur vindt plaats elke laatste maandag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in Het Huis naar Waalre. Hier kunnen inwoners vrijblijvend binnenlopen en persoonlijk advies ontvangen.
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreswitch overweegt, je talenten wilt ontdekken, of ondersteuning nodig hebt bij scholing, het team van Huis naar Werk staat klaar om te helpen.
Huis naar Werk is een samenwerking tussen gemeenten en organisaties in Zuidoost-Brabant, gericht op het bieden van één ingang en één contactpersoon voor alle vragen over werk, scholing en ontwikkeling.

Meer informatie

Het inloopspreekuur is vrijblijvend en kosteloos. Aanmelden is niet vereist; de deuren staan open voor alle geïnteresseerden. Voor degenen die niet in staat zijn om het inloopspreekuur bij te wonen, is het mogelijk om een afspraak te maken via de website:
https://www.huisnaarwerk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant