Zaterdag 13 april houdt AVV een trimloop door het buitengebied van Valkenswaard en Waalre.
Zaterdag 13 april houdt AVV een trimloop door het buitengebied van Valkenswaard en Waalre.

Trimloop AVV door Valkenswaard en Waalre

Sport 348 keer gelezen

VALKENSWAARD - Atletiekvereniging Valkenswaard (AVV) organiseert één keer per kwartaal een trimloop waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen welke afstand ze lopen.

De lopers kunnen kiezen uit de afstanden 5 km, 10 km (2 rondjes van 5 km) of 15 km. Mocht je 20 km willen lopen dan loop je een ronde van 15 km en een rondje van 5 km. 
De route loopt door Valkenswaard en Waalre (ook het buitengebied) en deelname aan de trimlopen is gratis. Er worden geen tijden genoteerd en de trimlopen zijn toegankelijk voor iedereen dus ook voor ouders van jeugdleden, leden van andere verenigingen, buren, familieleden, vrienden etc.

Zaterdag 13 april

De eerstvolgende trimloop is op zaterdag 13 april. Start en finish zijn vanuit de kantine van AVV, Pastoor Heerkensdreef 8, op Sportpark Den Dries in Valkenswaard.). De 15 km en 20 km starten om 10.00 uur. De start voor de 5 en 10 km is om 10.30 uur.  

De organisatie verzoekt de deelnemers om zich van tevoren in te schrijven en daarbij te vermelden welke afstand zij willen gaan lopen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar:
secretaris@avv-atletiek.nl

Meer informatie over AVV en alle activiteiten is te vinden op de website: 
https://www.avv-atletiek.nl/


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant