De voorbereidingen voor Koningsdag zijn in volle gang en het belooft weer een prachtig feest te worden.
De voorbereidingen voor Koningsdag zijn in volle gang en het belooft weer een prachtig feest te worden.

Koningsdag Waalre zoekt nog vrijwilligers voor de kramen

Algemeen 611 keer gelezen

WAALRE - De voorbereidingen voor Koningsdag zijn in volle gang. Zeker is dat de jaarlijkse Kinderkermis op en rond de Markt in Waalre start om 13.20 uur. 

Daarnaast zijn er de vertrouwde verdienspellen en met de verdiende muntjes kan de jeugd weer volop genieten. Natuurlijk is er ook de loterij met meer prijzen dan ooit tevoren.
Voorafgaand aan de Kinderkermis organiseert Het Klooster voor de kinderen kronen maken en die zullen gedurende de middag worden beoordeeld door een jury. De winnaar kan een mooie prijs verwachten

Kinderen van Kindcentrum De Wilderen ontvangen traditioneel een deelnemerskaart op school en voor andere enthousiaste bezoekers zijn er kaarten aan de kassa te koop. Daarop staan ook veel tegoedbonnen voor iets lekkers.
Commissievoorzitter Koen heeft er duidelijk zin en dat geldt eigenlijk voor de hele vereniging en ook haar vele vrijwilligers waarop zij jaarlijks kan rekenen.

We kunnen overigens nog steeds hulp in de kramen gebruiken, dus heb je zin om ons te helpen, meld je dan aan via de socials of stuur een mail naar:  info@vvdj.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant