Afbeelding

Concert De Volharding en South East Big Band

Algemeen 499 keer gelezen

WAALRE - Harmonie de Volharding en South East Big Band slaan de handen ineen voor een bijzonder muzikaal evenement. Zondag 14 april treden zij samen op in het Huis van Waalre. Het optreden begint om 14:00 uur en de toegang is gratis.

Het concert start met het harmonieorkest van Harmonie de Volharding. Dit moderne harmonieorkest, dat onder leiding staat van Patrick van Zutven, zal klassiek getinte werken ten gehore brengen die speciaal voor harmonieorkest zijn geschreven. Een absoluut hoogtepunt van het optreden is de uitvoering van het indrukwekkende stuk “The Story of Anne Frank”, waarbij het orkest voor het eerst zal samenwerken met de getalenteerde violist Maarten Visscher.

Na de pauze is het tijd voor een ander geluid: de South East Big Band uit Valkenswaard. Deze 19-koppige bigband staat garant voor een lichter en typisch bigbandgenre. Onder leiding van dirigent Nick Caris zullen ze het publiek trakteren op swingende muziek, geïnspireerd door legendarische namen als Count Basie, Stan Kenton, Ella Fitzgerald en Gregory Porter.

De combinatie van het harmonieorkest en de bigband belooft een middag vol muzikale diversiteit en energie. Mis dit unieke concert niet en laat u meevoeren door de prachtige klanken van deze twee geweldige muziekformaties!

Voor meer informatie bezoekt u:
www.harmoniedevolharding.nl

 of www.southeastbigband.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant