Nicolas Lagroni is  één van de snelste stuiterballenjongleurs van Nederland.
Nicolas Lagroni is één van de snelste stuiterballenjongleurs van Nederland.

The Magical World of Circus komt naar Waalre

Algemeen 822 keer gelezen

WAALRE - Ook in 2024 is de familie Donnert weer op pad in Nederland met The Magical World of Circus, een circusshow voor de hele familie. Dinsdag 9 en woensdag 10 april  staat het circus in Waalre.

Normaal staan circussen in de gemeente Waalre op het Boerenbondterrein, deze locatie is sinds begin april bezet door de opvang van vluchtelingen. In overleg met de gemeente staat het circus nu op de Dreefstraat, op het grasveld achter RKVV Waalre. De meeste inwoners zullen dit terrein herkennen van het jaarlijkse vliegerfestijn. 

Sander Donnert

Sandor Donnert is een bekende naam in de circuswereld, als jonge producent tekent hij onder andere voor grote circusproducties als het Kerstcircus in Aachen en Den Haag en presenteert hij samen met de Duitse band The Höhner een grote circusshow. Maar naast al deze grote producties heeft hij samen met zijn familie een eigen circus waarmee hij door zuid- en midden Nederland tourt. Een circus met kwaliteit, want vele van de acts stonden ook in zijn grootste producties.

Artiesten

Sander Donnert heeft voor dit jaar een programma samengesteld met artiesten uit Nederland, België, Italië, Tsjechië , China en Portugal. 
Dit jaar is onder meer clown Marco Mariani te zien die na het succes van vorig jaar terugkeert naar het circus. Ook de veelzijdige familie Lagroni is weer aanwezig. Zoon Nicolas is één van de snelste stuiterballenjongleurs van Nederland. Maar ook Amber Karstens, bekend van Hollands got Talent staat in de piste met haar dancing collies. Adele Fame stond eerder in de grote circusproducties zoals het Duitse circus Roncalli maar zal dit jaar het Nederlandse publiek verbazen met haar luchtacrobatiek.
Duo Doro brengt zoals dat zo mooi heet, hand-to-hand acrobatiek. De acrobatische skills in een luchthoepel van Stefania Gottani zijn razend knap.

Voorstellingen

De voorstellingen geven 100 minuten circusplezier en zijn in Waalre te zien op:
dinsdag 9 april om 16.00 uur en
woensdag 10 april om 15.00 uur.  
Kaartverkoop via onderstaande website of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa. 
De meest actuele informatie is te vinden op de Facebookpagina van het circus: https://www.facebook.com/magicalworldofcircus 

www.magicalworldofcircus.com

Irene Lagroni
Marco Mariani
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant