zanger en activist bij Christian Climate Action, Bjeno Vlot is een van de gasten bij het Klimaatfestival in het Ontmoetinsgcentrum.
zanger en activist bij Christian Climate Action, Bjeno Vlot is een van de gasten bij het Klimaatfestival in het Ontmoetinsgcentrum.

Klimaatfestival in Ontmoetingscentrum

Algemeen 240 keer gelezen

VALKENSWAARD - In de Ontmoetingskerk in Valkenswaard is dinsdag 2 april een klimaatfestival over ‘ons en ons klimaat’. 

Het klimaat doet wat met je. Sommigen zijn depressief of agressief. Anderen vinden het onzin. En weer anderen lijmen zichzelf vast aan de A12. Hoe zit dat met ons en ons klimaat? Hoe zie jij dat zelf? Daarover gaat het klimaatfestival in de Ontmoetingskerk. Er komen verschillende gasten:
- Bjeno Vlot is zanger en activist bij Christian Climate Action (CCA). Waar haalt hij zijn inspiratie vandaan? Hij zingt en gaat in gesprek;
- Klimaatexpert Bart van den Hurk: wetenschapper en directeur bij het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC). Een man van de feiten en de cijfers.;
- Bisschop de Korte van bisdom Den Bosch. Hij zal bevlogen preken over het klimaat vanuit zijn betrokkenheid.
Bezoekers kunnen kiezen bij wie ze aansluiten en in gesprek gaan. Het festival is bedoeld als een inspiratiefestival over klimaat.
Het klimaatfestival op dinsdag 2 april begint om 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Julianastraat 12, Valkenswaard. Meer info? Mail naar Pieter van Winden: pieter@Interimpredikant.nl of bel: 06-12171113.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant