Afbeelding

Eeckenrode verliest nipt

Sport 313 keer gelezen

LTV Eeckenrode speelde met veel tennis- en padelploegen onder prachtige weersomstandigheden hun wedstrijden. Ze deden dat met wisselend succes maar feit is dat het goed toeven is op het schitterende tennispark van deze vereniging.

In het eerste team was Jannis Passalis door zijn blessure nog steeds niet inzetbaar. De honneurs werden waargenomen door Jervone Antoine. Deze speler van het Caribische eiland Santa Lucia is de tennistrainer van de club.

Tegen de Pettelaer uit Den Bosch werd gestart werd met de enkelspelen. Mark Geurts leek tegen Mika Hurkens na de eerste slagenwisselingen de meeste kansen te gaan maken. Maar uiteindelijk ging de winst na felle strijd toch naar de Bossche vereniging 5-7;4-6. Lotte Oostvogels had in Yvon Roelofs een zware tegenstander. Maar ze speelde heel goed en knapte de klus bekwaam op 6-4;6-3.

Het gemengddubbbelspel werd een spannend spektakel. De supertiebreak moest de beslissing brengen. Helaas verloren Lucky van Gennip en Jervone Antoine die en dus de pot 7-6;5-7;6-10.

De damesdubbel zou gespeeld worden door de zusjes April en Lucky van Gennip maar de dames van de Pettelaer gaven deze partij op. Het herendubbel van Mark Geurts en Jervone Antoine moest de beslissing brengen. Mika Hurkens en Jean-Paul Schalken bleken helaas deze speeldag sterker: 3-6;2-6. De eindstand werd daarmee op 2-3 in Bosch voordeel bepaald.

Komende zaterdag gaat de ploeg naar Nijmegen voor een ontmoeting met Rapiditas. Op het eigen park gaan dan veel andere Eeckenrode ploegen de tennis- en de padelbanen op. Ook op donderdag, vrijdagavond en op zondag wordt volop gespeeld.

De padelploegen kunnen binnenkort beschikken over een derde padelbaan. Want vanwege het grote succes van padel bij Eeckenrode is men volop bezig met de aanleg van een derde baan.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant