Links Ernst van Donk, sponsorcommissie Waalre, naast hem Geert Nuwenhoud van Financieel Advieshuys Waalre
Links Ernst van Donk, sponsorcommissie Waalre, naast hem Geert Nuwenhoud van Financieel Advieshuys Waalre

Positief sponsornieuws voor RKVV Waalre

Sport 597 keer gelezen

WAALRE - Na de recente aankondiging dat de selectie elftallen van R.K.V.V. Waalre met HA Makelaars en Fysiotherapie Weismann twee sponsors had gecontracteerd voor de komende jaren, volgt er meer positief sponsornieuws vanuit de voetbalclub. Een combinatie van Financieel Advieshuys Waalre en NH1816 Verzekeringen is de nieuwe rugsponsorvoor alle jeugdelftallen van de club.

Financieel Advieshuys Waalre en NH1816 Verzekeringen, bundelen hun krachten om de jeugdteams van RKVV Waalre te ondersteunen. Hierdoor blijven de jeugdspelers profiteren van hoogwaardige faciliteiten. Daarnaast biedt de financiële ondersteuning nieuwe mogelijkheden om de ontwikkeling van de voetbaltalenten verder te stimuleren.

Het aantal jeugdelftallen bij de club is sterk gegroeid, wat aantoont dat voetbal nog altijd populair is onder de jeugd van Waalre. Dit nieuwe partnerschap komt dan ook op een belangrijk moment, waarin de behoefte aan ondersteuning en investeringen in de jeugdontwikkeling groot is. 

Daarnaast zal Albert Heijn de Bus uit Waalre, die al vele jaren als trouwe hoofdsponsor van de jeugd op de voorkant van voetbalshirts prijkt, de club ook blijven ondersteunen. Hun steun blijft van onschatbare waarde voor R.K.V.V. Waalre.

Miel Gerards sprak namens de jeugdcommissie zijn dankbaarheid uit : “De steun van Financieel Advieshuys Waalre en NH1816 Verzekeringen is van onschatbare waarde voor onze jeugdafdeling. Dit partnerschap zal ons gaan helpen onze jeugdige talenten nog beter te kunnen ontwikkelen en zal het speelplezier van onze jongens en meiden ten goede komen.” 

Voor alle jongens en meisjes die nog niet voetballen maar het wel graag zouden willen proberen, neem contact op met de jeugdcommissie en meldt je aan voor een proeftraining! Aanmelden kan via: www.rkvvwaalre.nl/proefles/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant