Een maatje om eens gezellig mee thee te drinken is waarschijnlijk snel gevonden via de Maatjescarrousel.
Een maatje om eens gezellig mee thee te drinken is waarschijnlijk snel gevonden via de Maatjescarrousel. Pexels

Maatjescarrousel van Goed voor Mekaar en gemeente

Algemeen 340 keer gelezen

WAALRE - De gemeente Waalre en Goed voor Mekaar Waalre houden dinsdag 30 april van 14.00 tot 16.00 uur weer een maatjescarrousel in Het Huis van Waalre. 

Het is een gezellige middag waar waar inwoners een ‘maatje’ kunnen ontmoeten. Deelnemers voeren  meerdere korte gesprekken met verschillende mensen om te kijken of er iemand bij is met wie u wat vaker zou willen afspreken. We sluiten gezamenlijk af met een kop soep en een broodje.
De middag is bedoeld voor iedereen  die een maatje/vriendschap zoekt of een maatje wil zijn voor een ander. Deelname aan de middag is gratis.

Graag aanmelden via mail naar info@goedvoormekaarwaalre.nl of telefonisch via tel.nr. 06-25 76 24 22 (op werkdagen tussen 09.30-12.00 uur). 

Geef daarbij aan naar wat voor soort maatje u op zoek bent. Bijvoorbeeld: ‘Ik zoek iemand om mee koffie te drinken, te wandelen of om mee te praten.’’ Geef daarnaast aan wat uw hobby’s zijn, leeftijd is en wat uw eventuele dieetwensen zijn. Dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. Er is een beperkt aantal plekken dus wilt u deelnemen meldt u snel aan. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant