Afbeelding

Kinderkleding- en speelgoedbeurs De Pracht

Algemeen 442 keer gelezen

AALST - Op zaterdag 6 april vindt van 10.00 tot 12:00 uur de zomerkinderkleding- en speelgoedbeurs plaats in Ontmoetingscentrum de Pracht in Aalst.

Bij de beurs gaat het om de verkoop en koop van nette eigentijdse (merk)baby-, kinder- en tienerkleding vanaf maat 74 en in goede staat verkerend speelgoed. De toegang tot de beurs is gratis en pinnen is mogelijk.

De beurs wordt georganiseerd door vrijwilligers die de artikelen zorgvuldig checken op vlekken en beschadigingen. Mede-organisator Renate is trots dat het na ruim 40 jaar nog steeds lukt om de beurs twee keer per jaar te organiseren. “We zijn een heel hecht team dat elk jaar weer aan de slag gaat om alle artikelen op vrijdagavond een mooi plaatsje te geven in de zaal en op zaterdag te verkopen. Als je dan ziet in welke hoeveelheden de artikelen vervolgens verkocht worden, is dat een enorme stimulans om er de volgende keer weer net zoveel tijd en energie in te steken.”

Op de vraag of er ondanks de vele online sites met tweedehands kleding en speelgoed nog wel interesse is, antwoordt Renate: “Na een aantal jaren waarin het wat minder liep, zien we het laatste jaar een sterk stijgend aantal verkoper en kopers. Je merkt dat het concept aanslaat en veel verkopers toch deze laagdrempelige manier van verkopen verkiezen boven online verkoop. We hopen dat veel artikelen komende zaterdag weer van eigenaar zullen wisselen, want daar doen we het uiteindelijk toch voor”.

Iedereen die zich nog wil inschrijven voor de verkoop kan tot en met 5 april terecht tijdens kantooruren bij De Pracht. Voor het aanmelden als vrijwilliger of voor meer informatie: www.depracht.nl

 of kledingspeelgoedbeurs@depracht.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant