Monique Schopenhauer (links)  krijgt de voorzittershamer uit handen van de nu ex-voorzitter Janus Hermans
Monique Schopenhauer (links) krijgt de voorzittershamer uit handen van de nu ex-voorzitter Janus Hermans

Nieuwe voorzitter en bestuur voor Harmonie Juliana

Algemeen 526 keer gelezen

WAALRE - Tijdens de algemene ledenvergadering van Harmonie Juliana heeft Janus Hermans het voorzitterschap overgedragen aan Monique Schopenhauer. 

 De nieuwe voorzitter maakte al een aantal jaren deel uit van het harmoniebestuur en heeft er veel zin in om haar rol als secretaris in te ruilen voor de taken als voorzitter. De leden zijn blij en trots met hun nieuwe voorzitter en hebben het volle vertrouwen in Monique. 
Zij zijn ontzettend blij en trots dat Monique deze taak op haar wil nemen en hebben dan ook alle vertrouwen in haar dat zij dit met veel toewijding gaat doen.

Met het overdragen van de voorzittershamer is oud-voorzitter Janus Hermans weer ‘gewoon’ lid. De leden van de harmonie zijn dankbaar voor zijn voorzitterschap Ook via deze weg willen we Janus nogmaals danken voor de jaren waarin hij als voorzitter altijd de belangen van de vereniging voorop heeft gezet. 

Het nieuwe bestuur van Harmonie Juliana bestaat nu uit voorzitter Monique Schopenhauer, Jeroen van Tongeren als penningmeester, Yvonne Trienekens als secretaris en bestuursleden Falco Schopenhauer en Fieke van der Aalst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant