De Pracht is er al helemaal klaar voor; de carnavalsvierders zijn welkom om feest te komen vieren.
De Pracht is er al helemaal klaar voor; de carnavalsvierders zijn welkom om feest te komen vieren.

De Pracht is klaar voor carnaval

Algemeen 320 keer gelezen

WAALRE - De vragen die nu veel gesteld worden onder carnavalsliefhebbers zijn: Kriebelt het? Zijn de nieuwe outfits al weer uitgezocht? Want nog een paar weken en dan staat carnaval weer voor de deur. 

De organisatie van De Pracht heeft de beste kiel uit de kast getrokken en heeft de leukste acts opgetrommeld om er weer een feestje van te maken. “We zijn al vroeg begonnen met de voorbereidingen en het regelen van diverse acts”, vertelt Frank Schoenmakers, kartrekker van carnaval in het ontmoetingscentrum. De commissie voor carnaval is uitgedund maar niet minder enthousiast. Er is voor iedere dag een activiteit of act geregeld en natuurlijk goede carnavalsmuziek. 

Vernieuwing

“We richten ons voor de festiviteiten overdag vooral op gezinnen en kinderen. Daarom hebben we het ook voor de kinderen zo leuk mogelijk gemaakt. Er is op zaterdag-, zondag- en dinsdagmiddag een springkussen waar kinderen zich kunnen uitleven. Verder is er een knutselhoek op zondag en dinsdag en een kinderkaart. Ook komt op zondag een clown langs.”

Carnavalsbingo

Nieuw op het programma is de Carnavalsbingo ‘Net Eventjes Anders’ op zaterdagavond vanaf 20.00 uur. Het ouderwetse spel is voor deze avond in een gezellig carnavalsjasje gestoken. 

Programma

Zaterdag 18 februari
Vanaf 14.30 uur de Optocht After Partymet springkussen voor de kinderen, toegang gratis.

CarnavalsBingo ‘Net Eventjes Anders’. De zaal is open om 19.00 uur, het spel start om 20.00 uur. De organisatie vraagt een carnavalsbijdrage van 2 euro per persoon.

Zondag 19 februari
Vanaf 14.00 uur is het Familiemiddag in de Pracht. Op bezoek komen onder andere CC De Baltrappers, Bloaskapel VTOP, Clown Makkie, er is een springkussen en een speciale hoek voor de kinderen. De toegang deze middag is gratis.

Dinsdag 21 februari
Van 14.00 tot 17.00 uur is het kindermiddag in de Pracht.

Al het nieuws over carnaval in de Pracht is te vinden op de Facebookpagina en op de website:

www.depracht.nl

https://www.facebook.com/stichting.depracht

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant