Elke vrijdagochtend zijn er collega's van de TU/e, Oktober of Wooninc. aanwezig om in gesprek te gaan over de Slimme Wijk.
Elke vrijdagochtend zijn er collega's van de TU/e, Oktober of Wooninc. aanwezig om in gesprek te gaan over de Slimme Wijk.

Meedenken met bouwkundig ontwerp Slimme wijk

Algemeen 329 keer gelezen

WAALRE - Wooninc., Oktober, de gemeente en TU/e ontwikkelen aan de Malvalaan een Slimme Wijk.  Ze nodigen bewoners en andere belangstellenden uit om mee te denken over het stedenbouwkundig ontwerp voor deze gebouwen en inrichting van de openbare ruimte.

De avond is op dinsdag 27 september tussen 17.00 en 20.00 uur in ‘t Hazzo aan de Prunellalaan. Via een omgevingsdialoog gaan Wooninc. en Oktober graag het gesprek aan over de plannen. Denk onder andere aan het het schetsontwerp, de positie van de ontmoetingsruimte in het plangebied, het parkeren en de invulling van het openbare groen. Zij horen graag uw ideeën en suggesties. 
De bijeenkomst is in de vorm van een inloopavond. Parkeren kan voor de deur en u hoeft zich voor deze avond niet aan te melden.

Informatiepunt

Vrijdag 30 september opent het informatiepunt op de Malvalaan. Elke vrijdagochtend zijn er collega’s van de TU/e, Oktober of Wooninc. aanwezig om in gesprek te gaan over de Slimme Wijk.

Meer informatie op: www.slimmewijkwaalre.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant