Joris van der Velden speelt al jaren bij Eeckenrode en maakt deel uit van het eerste team.
Joris van der Velden speelt al jaren bij Eeckenrode en maakt deel uit van het eerste team.

Eeckenrode van start in uitgestelde tenniscompetitie

Algemeen 217 keer gelezen

WAALRE - Het eerste team van Eeckenrode speelt komende zondag de eerste wedstrijd in de competitie die normaal in het voorjaar plaatsvindt. 

Door corona besloot de KNLTB de competitie te verplaatsen naar het najaar. Er staat nu geen promotie of degradatie op het spel. LTV Eeckenrode heeft 21 ploegen heeft ingeschreven. Hieronder zijn veel jeugdploegen die op zondagmorgen spelen. Maar ook in de seniorencategorieën gaan op maandag, donderdag, vrijdagavond en zaterdagmiddag veel ploegen de baan op. 

Het eerste team van Eeckenrode speelt op zondag en komt met een sterke ploeg aan de start; Joris van der Velden; Mark Geurts en nieuweling Michael Heffels. Bij de dames sloot de jonge Lotte Oostvogels zich bij de ploeg aan waar ook April en Lucky van Gennip deel van uit maken. Ondanks dat zij druk zijn met hun werk vinden ze nog voldoende tijd om te trainen. 

Komende zondag speelt Eeckenrode’s 1 meteen een thuiswedstrijd. Pijnacker 1 komt dan op bezoek. Om 10.00 uur starten de damesenkelspelen. Direct gevolgd met die van de heren. ‘s Middags wordt er gedubbeld. 

Meer info: www.eeckenrode.nl

.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant