Het schoolvoetbaltoernooi is voor alle leerlingen uit groep 5 basisonderwijs tot en met klas 6 van het middelbaar onderwijs.
Het schoolvoetbaltoernooi is voor alle leerlingen uit groep 5 basisonderwijs tot en met klas 6 van het middelbaar onderwijs.

Schoolvoetbaltoernooi terug van weggeweest

Sport 636 keer gelezen

WAALRE - Teams uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen De Meent en Christoffelschool uit Waalre doen mee met het ASML Schoolvoetbaltoernooi bij FC Eindhoven.

In samenwerking met Dynamo Jeugdwerk organiseert de FCE Foundation hét ASML scholenvoetbaltoernooi. Woensdagmiddag 24 mei vanaf 13.30 uur gaan de wedstrijden van start. Er wordt gespeeld tot circa 17.30 uur. De teams bestaan minimaal 7 en maximaal 10 spelers. De wedstrijden worden 7 tegen 7 gespeeld. 
Bij dit toernooi gaat het winnen samen met sportiviteit, gezelligheid en plezier. Alle nummers 1 van dit toernooi gaan door naar de finale op woensdag 14 juni. En het meest sportieve team ontvangt de enige échte gezelligheids- & plezierprijs.

Naast voetbal is er woensdag 24 mei op de velden van FC Eindhoven aan de Velddoornweg 6 in Eindhoven tot 17.30 uur van alles te doen.  

Tijdens de finaledag op woensdag 14 juni zullen de wedstrijden gespeeld worden op het terrein van FC Eindhoven AV en de knock-out fase in het stadion van FC Eindhoven 

Uit de krant