Kennismaken met Gismo kan al wel, wandelen ook, maar ze kan pas na 6 mei geplaatst worden.
Kennismaken met Gismo kan al wel, wandelen ook, maar ze kan pas na 6 mei geplaatst worden. Stichting ROZE

Gismo zoekt energieke baas

Algemeen 239 keer gelezen

Gismo (8) is samen met Mitsou op nogal dubieuze wijze bij de opvang binnengekomen. Het is nooit helemaal duidelijk geworden wat de ware toedracht is. Er is dus ook nooit een eigenaar achterhaald. Mitsou is inmiddels herplaatst, maar voor Gismo wordt nog een nieuw baasje gezocht. 

Gismo is wat prikkelgevoelig en zal dus veel aandacht, uitdaging en training nodig hebben. Ze vindt het erg leuk om op het veldje met een balletje te spelen en andere spelletjes te doen. Ze is voor haar leeftijd nog erg energiek. Een nieuw baasje zal echt veel met haar moeten ondernemen en trainen om haar energie kwijt te kunnen en haar focus te houden. Gismo wordt niet bij jonge kinderen of andere huisdieren geplaatst. 

Gismo doet momenteel mee met Dutch Cell Dogs: hierbij is ze gematched met een gedetineerde en wordt er, onder begeleiding van een erkende hondentrainer, 2x per week intensief met haar getraind. Dit is voor zowel de gedetineerde als de asielhonden een win-win situatie. Dit betekent dat ze tot 6 mei niet geplaatst worden, met haar kennismaken en wandelen mag wel.

https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-gismo/

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant