Alice Orr-Ewing in de film 'What's love got to do with it'.
Alice Orr-Ewing in de film 'What's love got to do with it'. Robert Viglasky

Nieuwe films in De Hofnar

Algemeen 208 keer gelezen

VALKENSWAARD - De lente staat voor de deur en het voorjaarszonnetje laat zich alweer aardig zien. In Theater De Hofnar draait dit voorjaar weer een mooi nieuw filmprogramma.  

De nieuwe filmprogrammering is heel divers met films voor jong en oud. Komische dramafilms waar je met een goed gevoel uitkomt zoals The Banshees of Inisherin (16+) en A Man Called Otto met Tom Hanks. 
Aangrijpende drama’s zoals The Whale (12+) met Brendan Fraser of Women Talking (12+). Zin in een grappige romantische film kom dan naar What’s Love Got To Do With It (12+). 
En natuurlijk hebben we ook voor de kinderen weer leuke nieuwe kinderfilms met onder andere het avontuurlijke verhaal van De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (6+).

Kinderfilms

Voor de kinderen draait De Hofnar op de woensdagen in de meivakantie de nieuwe kinderfilms Fien en Teun gaan kamperen (AL) en De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (6+) waarin je mee gaat op avontuur met de geliefde, melkdrinkende rode kater. Dus neem gezellig je vriendjes en vriendinnetjes mee op woensdag 26 april en woensdag 3 mei naar Theater De Hofnar.

Films in maart

Kom in maart nog een laatste keer genieten van de spannende film Bones and All (16+). Ook is de Nederlandse dramafilm Klem (12+) voor de laatste keer te bewonderen op het witte doek. Genieten van een nieuwe komedie film met drama, kom dan naar The Banshees of Inisherin (16+) of de komische en ontroerende film A man Called Otto (12+). De film is gebaseerd op het boek En man som heter Ove van de Zweedse schrijver Fredrik Backman. 

Films in april

In april kun je weg zwijmelen bij de romcom What’s Love Got To Do With It? (12+) of lach mee met L’innocent (12+). Laat je meeslepen in het aangrijpende en dramatische verhaal van The Whale (12+) of het mysterieuze drama Women Talking (12+).

Kaarten

 De kaartverkoopbalie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur en is bereikbaar via tel.nr. 040-2074010 of mail naar:
kaartverkoop@hofnar.nl.

Voor meer informatie over het programma en de films of het direct bestellen van toegangskaarten, ga naar de website:
 www.hofnar.nl

Uit de krant