De Pracht.
De Pracht.

Nieuws van De Pracht

Algemeen 320 keer gelezen

WAALRE - Ook aankomende week is er weer genoeg te doen in De Pracht.

Onder het motto Praat mee(r) is er in De Pracht een Taalcafé voor mensen die Nederlands willen leren. Het Taalcafé is een plek om Nederlands te oefenen en elkaar te ontmoeten. Er zijn vrijwilligers die samen mee oefenen in kleine groepen. Er wordt niet gewerkt met een lesprogramma, maar er zijn informele gesprekjes om je Nederlands te verbeteren. Men kan alledaagse zinnen of situaties oefenen. Het Taalcafé is iedere dinsdag van 10.00 uur tot 11.30 uur in ontmoetingscentrum De Pracht. Graag vooraf aanmelden via www.depracht.nl.

Carnaval in De Pracht
Carnaval staat weer voor de deur. In De Pracht is er vanaf zaterdag vier dagen feest voor jong en oud. Op zaterdag starten we vanaf 14.30 uur met de Optocht After Party met springkussen voor de kinderen. ’s Avonds is er een CarnavalsBingo “ Net Eventjes Anders”. De zaal is open om 19.00 uur, het spel start om 20.00 uur.

Op zondag 19 februari staat vanaf 14.00 uur de familiemiddag op het programma met onder andere CV De Baltrappers, Bloaskapel VTOP, Clown Makkie, springkussen en kinderhoek. 

Op maandag viert de Boerenbruiloft feest in De Pracht na een stevig ontbijtje. 

Dinsdag sluit De Pracht carnaval af met de kindermiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Toegang is gratis. Alle informatie is te vinden op www.depracht.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant