Woody heeft een handleiding en zoekt een baasje met ervaring en begrip.
Woody heeft een handleiding en zoekt een baasje met ervaring en begrip. Stichting ROZe

zoekt een baas met ervaring en begrip

Algemeen 154 keer gelezen

Woody (7) kwam binnen met een compleet vervilte vacht wat erg pijnlijk is. Er zat niets anders op dan zijn complete romp te scheren om van alle klitten af te komen. Hierna was hij erg sociaal. Je kon wel het beste het initiatief bij Woody laten omdat hij nog wel eens gevoelig en onberekenbaar kon zijn. 

Dit is helaas erger geworden en hij kan bijv. hard uithalen als je de kattenbak wil pakken. We vermoeden dat Woody door zijn verblijf in het asiel frustratie heeft opgebouwd. Zowel door de aanwezigheid van andere katten (die niet altijd zijn beste maatjes zijn) en dat hij maar een beperkte ruimte heeft om zijn dag te slijten.

We zoeken voor Woody iemand met een berg kattenervaring. We verwachten dat als hij naar een thuis verhuist, hij meer rust krijgt in zijn koppie. Hij heeft meer ruimte nodig dan het asiel kan bieden en zal blij zijn als hij naar buiten kan in een afgesloten tuin.

Heb jij ervaring met katten en heb jij het geduld om Woody z’n rust te gunnen? Meer info: https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-woody/

Uit de krant