Iedere dinsdag is er van 14.00 uur tot 15.00 uur weer een digicafé in de bibliotheek in Waalre.
Iedere dinsdag is er van 14.00 uur tot 15.00 uur weer een digicafé in de bibliotheek in Waalre.

Iedere dinsdag DigiCafé in bibliotheek Waalre

Algemeen 156 keer gelezen

WAALRE - Speciaal voor iedereen die meer wil weten over het lenen van e-books of e-readers is er het gratis DigiCafé in de bibliotheek Waalre. Het is iedere dinsdag geopend van 14.00 tot 15.00 uur. 

Ook met andere vragen, kan iedereen terecht in het DigiCafé. Vragen over bijvoorbeeld handige apps en hoe je die installeert op smartphone of tablet. Of hulp bij het aanvragen van DigiD. Ook met vragen over de coronacheck app kun je bij het DigiCafé terecht. Er zijn altijd deskundige medewerkers/vrijwilligers aanwezig, die de bezoekers persoonlijk aandacht geven. Samen wordt naar het probleem gekeken en een oplossing gevonden. Een afspraak maken is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Informatiepunt 

Met specifieke vragen over online overheidszaken, is er het Informatiepunt Digitale Overheid. Dat is elke dinsdag en zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek in De Witte Dame, Eindhoven. Ook hier geldt, kosteloos en zonder afspraak. Zorgtoeslag aanvragen, werk zoeken of een woning zoeken. Maar ook voor het maken van een afspraak voor je (booster)vaccin of voor een coronatoegangsbewijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant