Joppe is dolverliefd op zijn konijnenvriendin Jip en ze willen graag samenwonen. (Foto: Eva Habets).
Joppe is dolverliefd op zijn konijnenvriendin Jip en ze willen graag samenwonen. (Foto: Eva Habets). Eva Habets

Verliefde Joppe en Jip zoeken een thuis

Algemeen 156 keer gelezen

Joppe is bijna 3 jaar. en toen hij een tijd terug bij het asiel binnenkwam als vondeling, was hij erg verlegen, maar wel heel nieuwsgierig. De vrijwilligers merkten ook dat hij gek was op brokjes, daarvoor durfde hij zelfs op schoot te klimmen. 

Maar veel dingen vond hij toch nog wel spannend. Intussen heeft Joppe helemaal zijn draai gevonden, er is geen verlegenheid meer te bekennen. Hij komt enthousiast begroeten, klimt op schoot en is nog even gek op brokjes. Ook is hij erg energiek en rent hij veel rond. 

Joppe is tot over zijn oren verliefd op zijn vriendin Jip en kan niet meer zonder haar. Daarom zoekt De Doornakker een thuis waar ze samen naartoe mogen verhuizen. 

Joppe en Jip zoeken iemand die rustig is, kinderen vanaf 8 jaar zou kunnen. Ben jij op zoek naar twee leuke konijnen en heb jij een mooi groot verblijf voor ze? Maak een afspraak via: konijnenteam.eindhoven@dierenbescherming.nl

Meer informatie: www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/knagers/dier/171147

.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant