Dinsdag 23 november gaat GearJunks over pedalen. (Foto: Jan Glas)
Dinsdag 23 november gaat GearJunks over pedalen. (Foto: Jan Glas)

GearJunks over pedalen

Algemeen 217 keer gelezen

EINDHOVEN - Dinsdag 23 november vindt een nieuwe editie van GearJunks plaats in POPEI. Centraal deze keer: pedalen. Welke verschillende modulatie en filter pedalen bestaan er? Het gaat over ‘ik ben niet gek ik ben gewoon anders’ pedalen. De organisatie nodigt iedereen uit om hun eigen pedalen mee te nemen. 

Deze maandelijkse meeting is een soort live variant van That Pedal Show. Proberen, luisteren… over smaak valt niet te twisten maar je kunt wel van elkaar leren, ideeën opdoen en vergelijken. 

Vast gegeven zijn 2 gitaristen, met verschillende versterkers, gitaren, elementen en pedalen. Iedere keer is er een ander thema, die in de bijbehorende Facebook-groep van tevoren wordt bepaald. Gain Stacking, modulatie, delays, compressie, shoot outs om te kijken wat het beste klinkt, war of the clones met zelfbouw pedalen… wat je maar wil! Je kunt zelf ook gear meebrengen, gekocht of zelf gemaakt.

De aanvang is 20.00 uur. De entree is gratis maar wel even aanmelden. GearJunks is alleen toegankelijk met een geldig coronatoegangsbewijs en gratis ticket.

Meer informatie:

www.facebook.com/groups/gearjunks/

www.popei.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant