Wat er ook gebeurt, 3 Uurkes Vurraf gaat door op vrijdag 25 februari. Live in de tent of weer online.
Wat er ook gebeurt, 3 Uurkes Vurraf gaat door op vrijdag 25 februari. Live in de tent of weer online.

3 Uurkes Vurraf op nieuwe locatie

Algemeen 173 keer gelezen

EINDHOVEN - ‘3 Uurkes Vurraf’ gaat komen jaar hoe dan ook door. Als het kan en mogelijk is, op een nieuwe locatie; de tent op het Stadhuisplein. Laat corona dit niet toe, dan wordt het weer een online editie. 

3 Uurkes is een initiatief van Omroep Brabant. Tal van artiesten treden op in de live-uitzending die jaarlijks meer dan een miljoen kijkers en luisteraars trekt. Op vrijdagmiddag 25 februari om exact 15.00 uur start de live-uitzending van 3 Uurkes Vurraf.

Na 28 jaar de gastheer van 3 Uurkes Vurraf te zijn geweest heeft Hotel Pullman Cocagne Eindhoven besloten hiermee te stoppen. Niet alleen door de huidige coronamaatregelen, maar ook door de strenge eisen die bij het organiseren komen kijken. 

Arthur Marres, producent van 3 Uurkes Vurraf: “Natuurlijk zullen we het Pullman missen, maar met de exploitant van de tent op het Stadhuisplein zijn we volop plannen aan het maken voor de 33e, 3 Uurkes Vurraf.” 

Wie er bij wil zijn; 11 januari 2022 start de inschrijving voor de loting. Houd voor meer informatie de onderstaande website in de gaten:
www.omroepbrabant.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant