De slagwerkgroep van Harmonie Juliana tijdens een eerder concert. Zondag 17 oktober staan de slagwerkers weer op het podium.
De slagwerkgroep van Harmonie Juliana tijdens een eerder concert. Zondag 17 oktober staan de slagwerkers weer op het podium.

Slagwerkconcert in het Huis van Waalre

Algemeen 465 keer gelezen

WAALRE - De slagwerkgroep van Harmonie Juliana uit Waalre en de malletband van Fanfare Aurora uit Heesch verzorgen op zondagmiddag 17 oktober een gezamenlijk slagwerkconcert in het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan.

De beide verenigingen zullen afzonderlijk van elkaar én ook als één grote slagwerkgroep het podium betreden. Er is een veelzijdig programma samengesteld waarin muziek ten gehore wordt gebracht van onder andere Santana, Gloria Estefan, James Brown, Muse en vele anderen.

Toch nog op podium

In maart 2020 hadden beide groepen al een groot theaterconcert gepland. Vanwege de eerste coronamaatregelen is dit 2 weken van tevoren helaas geannuleerd. Daarom zijn de verenigingen blij dat ze nu, anderhalf jaar later, alsnog een gezamenlijk concert kunnen geven. Het concert begint op 17 oktober om 14.00 uur. Vanwege de huidige coronarichtlijnen is het wel verplicht om een geldig coronabewijs (QR-code) te kunnen tonen bij de ingang. De toegang is gratis. Meer informatie:
www.harmoniejulianawaalre.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant