Jan Boelhouwer is aankomende zondag te gast in het AD-café. (Foto: Theo van Sambeek)
Jan Boelhouwer is aankomende zondag te gast in het AD-café. (Foto: Theo van Sambeek)

AD-Café start weer op met Jan Boelhouwer als gast

Algemeen 196 keer gelezen

WAALRE - Na een pauze van meer dan een jaar, start ook het AD-Café weer op en wel met een toepasselijk thema: ‘Een nieuwe start!’ Ferdinand Borger, predikant van de AD-kerk gaat zondag 19 september in gesprek met waarnemend burgemeester Jan Boelhouwer.

Samen kijken zij terug op het voorbije corona-jaar en de bestuurscrisis in de gemeente, maar vooral kijken zij vooruit. Hoe gaat de gemeente eruit zien? Wat gaat er veranderen? Wat zijn de kansen? En: wat drijft hem, Jan Boelhouwer, om dit werk op dit moment te doen? Een gesprek dover visies, drijfveren en ambitie. 

De columnist van dienst is Marisca van Brussel van Restaurant de Meiboom. Zij vertelt wat het coronajaar voor het haar en haar onderneming heeft betekend. Ook voor haar gloort een nieuwe start aan de horizon. Welke? Dat gaat zij zelf vertellen. De muziek is van zangeres Ingrid Heijl, met Emilio de Vlam op de piano.

Het AD-café start om 16.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om met een glas fris of wijn na te praten, bij mooi weer in de tuin van de kerk. 

Vanwege het beperkt aantal plaatsen is opgave vooraf gewenst, via: info@adkerk.nl. 

Is er geen plaats meer, dan krijgt u een link waarmee u via de videostreaming mee kan kijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant