Zondag 23 oktober kunnen belangstellenden een kijkje nemen op de Natuurbrug bij Leende
Zondag 23 oktober kunnen belangstellenden een kijkje nemen op de Natuurbrug bij Leende

Open dag Natuurbrug en Groote Heide Streekfair

Algemeen 88 keer gelezen

Op zondag 23 oktober wordt de Week van het Landschap feestelijk afgesloten met de Groote Heide Streekfair en de Open Dag van de Natuurbrug in Leende.

Leende - Brabants Landschap heeft samen met Golden Tulip Jagershorst en Recreatief Heeze-Leende de handen ineen geslagen om een feestelijke streekmarkt te organiseren met streekproducten, recreatie, toerisme, natuur, cultuur, kunst en muziek. Van 11.00 uur tot 17.00 uur is er van alles te proeven, te doen en te beleven. In de ‘Avonturentuin’ kunnen kinderen er lustig op los timmeren, schilderen, ontdekken, speuren en meer.


Open Dag van de Natuurbrug

Vanaf Golden Tulip Jagershorst en de parkeerplaats van Staatsbosbeheer bij het Leenderbos is een route uitgezet naar Natuurbrug De Groote Heide. Geïnteresseerden kunnen onderweg speuren naar dierensporen en voor deze eerste én (waarschijnlijk) enige keer een bezoek aan de natuurbrug brengen.

Brabants Landschap laat u samen met Staatsbosbeheer en de Provincie Noord-Brabant op allerlei manieren zien hoe de natuur zich sinds de bouw van de natuurbrug heeft ontwikkeld en welke dieren er gebruik van maken.

De natuurbrug werd op 8 januari 2014 officieel in gebruik genomen.

Speciaal voor deze dag organiseert Staatsbosbeheer voor kinderen een natuurbrugexpeditie.

Week van het Landschap
De Week van het Landschap begon op zondag 16 oktober en duurt tot en met zondag 23 oktober. Bij Golden Tulip Jagershorst worden zijn allerlei (gratis) activiteiten in de natuur voor jong en oud. Met bijzondere excursies, een natuurbioscoop, natuurworkshops, excursies en een uitgebreid kinderprogramma.

Meer informatie:

www.brabantslandschap.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant