Afbeelding

Expositie Fotokring Riethoven

Algemeen 67 keer gelezen

REGIO - Op zaterdag 7 en zondag 8 januari wordt de jaarlijkse expositie van Fotokring Riethoven in gemeenschapshuis De Rietstek in Riethoven gehouden. De leden van de fotokring pretenderen andere foto’s te maken dan vluchtige plaatjes. Foto’s waar je langer naar kunt kijken en waarin je steeds meer ziet naarmate je de foto langer op je laat inwerken. Kom kijken en ontdek aan de hand van de beelden de diversiteit van de fotografen.
Welke stijl heeft de fotograaf: abstract of herkenbaar, kleur of zwart-wit, gearrangeerd of spontaan genomen, vervreemdend of realistisch, portretten of landschappen, gewoon mooi of confronterend?
Naast alle vrije werken is er gekozen voor het thema “avond-/nachtfotografie” waarin iedereen zich op eigen wijze heeft kunnen uitleven.
In een aangrenzend zaaltje van de Rietstek kunt u nog kijken naar een compilatie als verslag van enkele activiteiten van de fotokring in 2016.

U bent welkom op zaterdag 7 januari tussen 13.00 en 17.00 uur en op zondag 8 januari tussen 11.00 en 17.00 uur in de Rietstek, Hennepstraat 6A, Riethoven. De officiële opening wordt op zaterdag om 14.00 uur verricht door Carel Bullens, bestuurslid van Fotobond Brabant Oost.

Uit de krant