Sandra Slagter.
Sandra Slagter.

Workshop ‘Terug naar de kern’ in bibliotheek

Algemeen 5 keer gelezen

Voor iedereen die burn-out klachten ervaart, een burn-out heeft of een burn-out heeft gehad verzorgt coach Sandra Slager uit Waalre op dinsdag 17 december een workshop om terug naar de basis te komen.

WAALRE - Je bent blanco en als één geheel geboren zonder oordelen, overtuigingen of schaamte. In de loop van jouw leven kreeg je veel te horen en te zien. En dat heeft jou gevormd tot wie je nu bent. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan het zijn dat sommige dingen uit die vorming jou, als volwassene, in de weg zijn komen te zitten. Je hebt je vereenzelvigd met bepaalde ineffectieve gedachten. Maar je bent jouw gedachten niet. Bij Terug naar de Kern kom je los van de ineffectieve gedachten en kom je terug naar de basis. Na de workshop ervaar je direct verandering. De kracht van deze methodiek is, dat je het dagelijks op alle momenten en plaatsen toe kunt passen.

Sandra Slager is een professional en ervaringsdeskundige coach die zich speciaal richt op diegene die burn-out klachten ervaart, een burn-out heeft of heeft gehad. Met humor en kunde verzorgt zij workshops, lezingen en persoonlijke coaching. Sandra woont in Waalre.

Praktische informatie
De workshop Terug naar de kern is op dinsdag 17 december van 09.30 – 12.30 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Entree is 16 euro voor bibliotheekleden en 20 euro voor niet-leden. Reserveren:

www.bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Uit de krant