Lia Hesemans.
Lia Hesemans.

Inspiratie op doen tijdens een schrijfwandeling

Algemeen 162 keer gelezen

Waalre - De bibliotheek verzorgt samen met Lia Hesemans een schrijfwandeling op vrijdag 25 juni. Het thema deze vrijdag is ‘Kijk en schrijf’.

Schrijfdocent Lia Hesemans geeft met regelmaat workshops in de Bibliotheek Waalre. Aan de hand van opdrachten laat ze de deelnemers kennismaken met verschillende schrijfstijlen, of onderwerpen. De opdrachten werken zij ter plekke uit en delen zij met de andere deelnemers. “Taalexpressie is het uitgangspunt voor mijn cursussen, trainingen en workshops: het vermogen ontwikkelen om te zeggen, te schrijven en vast te leggen wat je op je hart hebt.”

Vrijdag 25 juni

Vrijdagochtend 25 juni om 10.00 uur, is het verzamelen bij de ingang van Het Huis van Waalre. Daar horen de deelnemers wat de opdracht is en start de begeleide wandeling door de omliggende natuur. Deze duurt 50 minuten, inclusief rusttijd voor het maken van aantekeningen. Bij terugkomst in de bibliotheek is er koffie/thee en wordt verder gewerkt aan de schrijfopdracht.

Praktische informatie

De Schrijfwandeling ‘Kijk en schrijf’ is op vrijdag 25 juni van 10.00 tot 12.30 uur. Verzamelpunt is de ingang van Het Huis van Waalre. Kosten zijn 16 euro voor bibliotheekleden en 20 euro voor niet-leden. Deelnemers moeten zelf zelf een stevig notitieboekje meebrengen en een pen. Aanmelden voor de schrijfwandeling kan via:

www.bibliotheekeindhoven.nl/programma

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant