Afbeelding

DVS pakt drie punten bij Steensel

Algemeen 116 keer gelezen

STEENSEL/AALST - Steensel was afgelopen zondag de gastheer voor DVS. Voor DVS is Steensel een vrij onbekende tegenstander, want beide ploegen hebben in het verleden slechts zelden de degens gekruist.

De gastheren staan in de rangschikking in de onderste regionen maar dat is geen garantie dat het voor bezoekers een makkie gaat worden. Ook nu bleek dat niet het geval.

DVS was vanaf het beginsignaal wel de bovenliggende ploeg, maar Steensel bood heel wat tegenstand. DVS was de ploeg die het creatiefst was, en wist zich enkele heel goede kansen te scheppen. Door te gehaast spelen gingen deze doelrijpe kansen verloren. Steensel kwam voor de pauze amper in de buurt van het DVS-doel, zodat de pauze met de brilstand 0-0 werd bereikt.

Na de thee was het spelbeeld ongewijzigd. DVS iets sterker dan de opponent. Enkele goede kansen, maar onbenut, dus geen doelpunt. Na 65 minuten spelen kwam toch de dikverdiende treffer. Rob Verbruggen speelde zich goed vrij en passte op Naccym Markgraaf die de Steenselse keeper geen schijn van kans gaf: 0-1.

De thuisclub probeerde nog wel aan de gelijkmaker te komen. Echter DVS-keeper Robin Verhoeven hoefde nauwelijks in actie te komen. Ook DVS kreeg nog enkele kansen maar kon niet meet tot scoren komen. Een verdiende DVS-zege, die eigenlijk iets te klein is uitgevallen.

Komende zondag speelt DVS opnieuw een uitwedstrijd. Dan gaat de reis naar Vessem.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant