Loopgroep Waalre begint dit voorjaar met trainingen voor beginnende hardlopers.
Loopgroep Waalre begint dit voorjaar met trainingen voor beginnende hardlopers.

Loopgroep Waalre start training voor beginners

Algemeen 459 keer gelezen

WAALRE - Loopgroep Waalre start dit voorjaar met een training van 10 weken voor mensen die willen starten met hardlopen. Deze training is voor iedereen toegankelijk die gezond, fit en blessurevrij is en heeft als doel om minimaal aaneengesloten 7 km te kunnen hardlopen. 

Deelnemers moeten bij aanvang al wel 3 tot 5 minuten aaneengesloten kunnen ‘joggen’, heel rustig hardlopen zonder volledig buiten adem te raken. 

De trainingen zijn buiten en opgebouwd uit een afwisseling van wandelen en hardlopen met daartussen loopscholing, rek- en strekoefeningen. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdag om 19.00 uur en starten op het parkeerterrein van ‘t StationsKoffiehuis aan de Willibrorduslaan in Waalre. Een training duurt ongeveer vijf kwartier en er is veel individuele aandacht. Het is aan te bevelen tweemaal per week met de groep te trainen.

Inschrijfkosten zijn 20 euro, dit is voor 20 trainingen en een hardloopshirt van de loopgroep. (zolang de voorraad strekt). Bij voldoende inschrijvingen zal de training starten op dinsdag 23 april. Vragen of meteen aanmelden? Mail naar:
starters@loopgroepwaalre.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant