Afbeelding

Speciaal verrassingspakket voor kinderen

Algemeen 196 keer gelezen

WAALRE - Nu kinderen thuis onderwijs volgen is het (voor-)lezen niet voor iedereen een even vanzelfsprekend onderdeel van de dag. En dan is de bibliotheek ook nog eens alleen maar geopend om reserveringen op te halen.

Hoe kies je leuke boeken voor je kind wanneer je niet samen in de boekenkasten kunt rondneuzen? Daarom heeft de bibliotheek iets bedacht: reserveer voor zoon of dochter, een verrassingspakket met boeken.

Op de website van de Bibliotheek Eindhoven is een aanvraagformulier voor dit verrassingspakket te vinden. Hierop kunnen ouders en verzorgers aangeven of ze babyboekjes, prentenboekjes of leesboeken willen en op welk leesniveau. Als het leesniveau niet bekend is, is dit na te vragen bij juf of meester van de school van het kind.

5 Boeken

De Bibliotheekmedewerkers zoeken vijf passende, verrassende boeken voor jouw kind uit. Binnen twee dagen ligt het verrassingspakket klaar in de bibliotheek in De Witte Dame, aan de Emmasingel in Eindhoven.

Om een goede lezer te worden is het belangrijk dat een kind plezier heeft in lezen. Een kind verdiept zich makkelijker in een boek als dit goed bij het leesniveau past. De medewerkers van de bibliotheek weten welke titels zorgen voor lezen mét plezier.

www.bibliotheekeindhoven.nl/aanvraagformulier-boekenpakket.html

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant