Gina heeft een lief zacht, wat timide karakter en het duurt even voor je haar vertrouwen hebt.
Gina heeft een lief zacht, wat timide karakter en het duurt even voor je haar vertrouwen hebt. Stichting ROZE

‘Franse schone’ zoekt thuis

Algemeen 221 keer gelezen

Gina is samen met een ander Frans bulletje, Sien, in de opvang gekomen. Ze zijn samen in een gastgezin geweest bij hun mogelijke adoptant. Die vond het toch wel wat veel, 2 van deze bulletjes en Gina is nu terug in de opvang op zoek naar haar eigen gouden mandje. 

Gina heeft een lief zacht, wat timide karakter. Ze heeft enorme vooruitgang geboekt sinds ze in de opvang is. In het begin was ze ontzettend bang en schuchter, vooral wandelen vond ze eng. Dat gaat inmiddels echt een stuk beter. Ze doet veel voor voertjes. Ze had een erg slechte huid en vacht toen ze kwam, dus nu krijgt ze Anallergeen voer. Hier doet ze het goed op en dit moet ze ook levenslang blijven krijgen.  

Gina is een echte knuffelkont, als je haar vertrouwen hebt gewonnen, doet ze niets liever. Houd er rekening mee dat het proces van vertrouwen wel even kan duren, voordat je met haar de wijde wereld wilt verkennen. Mocht je deze Franse schone een fijn rustig huisje kunnen bieden, vul dan het intakeformulier in op haar adoptiepagina.

https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-gina/

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant