Ook Villa ExpertCare aan de Markt in Waalre kreeg een cheque van Kringloop de Kempen.
Ook Villa ExpertCare aan de Markt in Waalre kreeg een cheque van Kringloop de Kempen.

Veiling levert 10.000 euro op voor goede doelen

Algemeen

WAALRE -  Kringloop de Kempen hield eind oktober een ‘goede doelen veiling’. De netto-opbrengst was 8100 euro wat door de Kringloop uit haar eigen goede doelen-budget werd aangevuld tot 10.000 euro.

Dit totaalbedrag werd verdeeld onder een selectie van goede doelen. Bieders konden op de veiling hun favoriete doel aankruisen. Op basis van de aangegeven voorkeuren werd het bedrag onder de goede doelen verdeeld. In Waalre kregen de volgende goede doelen een bedrag overhandigd: - Voedselbank Waalre; - Vluchtelingenwerk Waalre en Villa ExpertCare Waalre. 

“De veiling heeft een mooi bedrag opgeleverd voor het goede doel. Dit is mogelijk gemaakt door de gunners, die ons bijzondere spullen ter beschikking stellen, de kopers, die de spullen een tweede leven gunnen, en de vele vrijwilligers achter de schermen”, aldus bedrijfsleider Ton Dietvorst. Hij laat doorschemeren dat nieuwe veilingwaardige spullen al heel welkom zijn. Waarschijnlijk is er weer een veiling in het voorjaar. Stichting Kringloop de Kempen schenkt al vele jaren aan lokale goede doelen.