Advertorial

Winkelcentrum Den Hof open op zondag 19 december

WAALRE - Als Sinterklaas terug is naar Spanje, breekt de tijd van flonkerende lichtjes aan, zoeken mensen met zorg een kerstboom uit, gaat de kerstversiering weer uit de doos en de kerstkaarten op de post. 

Een tijd vol gezelligheid, warmte, licht, heerlijk eten en cadeautjes voor je dierbaren. En wat is er fijner dan om in deze periode van het jaar te wandelen en te winkelen op je eigen dorpsplein Den Hof. De ondernemers aan het plein zullen u hartelijk ontvangen en verleiden u met hun waar en diensten. 

Om de sfeer te verhogen is er een Dickens koor, een draaiorgel en een levende Kerstman die de kinderen helpt een eigen kerstmuts te maken. Maar er zal ook op het plein een cartoonist aanwezig zijn die van verschillende voorbijgangers een leuke tekening maakt.

Dat wordt weer gezellig winkelen op Den Hof met muziek in Dickens sfeer en er wordt ook een klein glaasje Glühwein geschonken. Dus ook uw kerst inkopen koopt u natuurlijk lokaal. De ondernemers van Den Hof verwelkomen u met open armen.