Film in AD-kerk

WAALRE - In de AD-kerk is vrijdag 17 december om 15.00 uur de film 'Het ondergronds orkest' te zien. In verband met corona is deze avondvoorstelling verplaatst naar de middag.

Cineast Heddy Honigmann portretteert een tiental vluchtelingen in Parijs, afkomstig uit alle windstreken. Allemaal bespelen zij een muziekinstrument dat hen in staat stelt om in de metro of op straat in hun levensonderhoud te voorzien. Maar dat hen vooral houvast geeft in de nieuwe, vaak vijandige omgeving: een vorm van ballingschap in de moderne stad. Achter de portretten van de muzikanten doemt in Het ondergronds orkest een beeld op van de moderne grote stad als een kruispunt van culturen en etnische groepen.

Iedereen is welkom. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder met een koffie/thee of een glaasje sap. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van 7 euro (inclusief consumptie). 
Voor deze bijeenkomst gelden de volgende coronaregels: - een vaccinatie- of herstelbewijs (QR-pas) gevraagd worden; -mondkapje op dat af mag als u zit; -1,5 meter afstand houden.