Daniel Craig kruipt voor de laatste keer in de rol van James Bond in No Time to Die. (Foto: Nicola Dove)
Daniel Craig kruipt voor de laatste keer in de rol van James Bond in No Time to Die. (Foto: Nicola Dove) Nicola Dove

VALKENSWAARD - Wie nog een leuk uitje zoekt samen met vrienden, (klein)kinderen, partner of grootouders, kan in de kerstvakantie terecht in Theater De Hofnar.

In de kerstvakantie 's middags naar de film zoals de familiefilm ‘Sing 2' (6+), Lady Gaga en Jeremy Irons in de crime ‘House of Gucci' (12+) of betoverd worden door Audrey Tautou in ‘Amélie – 20th Anniversary'(12+).

Sing 2 (6+)

Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster zijn zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City. Een film vol vele rock- en popklassiekers, spectaculaire optredens, prachtige animatie, humor en gevoel. Het is het ultieme feelgood filmevent van 2021.

House of Gucci (12+)

House of Gucci is geïnspireerd op de schokkende ware gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci. In een verhaal dat zich over drie decennia uitstrekt, komen liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord voorbij. Hoe ver zal de familie gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden?

Amélie – 20th Anniversary (12+)

Amélie Poulain werkt als serveerster in een café in de Parijse wijk Montmartre en observeert graag mensen terwijl ze haar fantasie de vrije loop laat. Maar dan ontdekt ze haar ultieme levensdoel: andermans problemen oplossen. Amélies missie wordt onverwachts verstoord wanneer ze de zonderlinge jongen Nino Quincampoix ontmoet. Twintig jaar later zal Amélie de filmliefhebbers opnieuw betoveren.

No time to die (12+)

Vrijdag 17 december en zondag 19 december kunnen de liefhebbers van actie, gadgets en snelle achtervolgingen nog een keer naar No Time to Die, de laatste James Bondfilm met Daniel Craig. Beide dagen begint de film om 13.30 uur.

Kaarten 

De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en telefonisch bereikbaar onder tel.nr. 040-2074010. Mailen kan natuurlijk ook:
kaartverkoop@hofnar.nl.

Meer informatie over het filmprogramma, en het direct bestellen van kaarten, kan via de website:
www.hofnar.nl/film.