Zaterdag 11 december om 11.00 uur is 'Captain Nova' te zien in De Hofnar. (Foto: Boris Suyderhoud)
Zaterdag 11 december om 11.00 uur is 'Captain Nova' te zien in De Hofnar. (Foto: Boris Suyderhoud) Boris Suyderhoud

Theater De Hofnar biedt filmprogramma overdag

VALKENSWAARD - Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen is theater De Hofnar tot en met 18 december tot 17.00 uur geopend. Het theater blijft overdag films draaien en komt wekelijks met een leuk programma. 

Theatervoorstellingen kunnen de komende periode helaas niet plaatsvinden. De Hofnar is druk bezig om in de ochtenden en middagen films te programmeren en raadt iedereen aan de website in de gaten te houden voor de actuele data en tijden.  
Vanaf woensdag 8 december is de zaal ook weer in ‘Café Chantant’ opstelling. Een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen. Drankjes mogen mee de zaal in en kunnen op een tafeltje staan.
Overdag is iedereen welkom voor leuke films zoals ‘Mijn Vader is een Vliegtuig (9+)', ‘Spencer (12+)', ‘De Veroordeling (12+)' en ‘I Care a Lot (16+)'. Bij aanvang kan in het Theatercafé een drankje gedronken worden.

Kaarten

De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en is bereikbaar via tel.nr. 040-2074010. Meer informatie en het bestellen van kaarten:
www.hofnar.nl

Wild-M-T-00439.tif