Kerst en Snollebollekes gaan prima samen maar wel oppassen met de ballen, die zijn van glas.
Kerst en Snollebollekes gaan prima samen maar wel oppassen met de ballen, die zijn van glas.

'Beuk De Ballen In De Boom' van Snollebollekes

NUENEN - Hang ik ‘m links of rechts? De kerstballen van Snollebollekes hang je natuurlijk door je hele boom! De Nachtegaal van het Zuiden heeft een exclusieve kerstballenlijn ontwikkeld, samen met Tuincentrum Coppelmans en zijn daar ook te koop.

De kerstballen zijn natuurlijk, rood en geel, de kleuren van Snollebollekes. Ze zijn te koop in setjes van vier. Met onmiskenbare teksten als Ho Ho Ho… En Door, Kerstmis Nondeju", ‘Leuke Kerstsfeer Wel’, ‘Beuk De Ballen Uit De Boom’ en ‘Van Links Naar Rechts’. "Gewoon een eigen kerstballenlijn, da's toch niet normaal". zegt Snollebollekes-ster Rob Kemps.
Wie zijn of haar kerstboom écht wil afmaken, schaft ook de exclusieve kerstbal in de vorm van Rob Kemps zelf aan. "Kun je mooi de hele tijd tegen mijn kop aankijken", grapt hij. Ook prijkt op een setje ballen zijn geliefde stropdas.

Dat Snollebollekes en kerst prima samengaan, werd vorig jaar duidelijk met de hit Beuk De Ballen Uit De Boom. Het wordt wel aangeraden dit advies niet op te volgen met de nieuwe kerstballen. Ze zijn namelijk van glas.