Henri Houben vertrekt aan het einde van het lopende seizoen bij RKVV Waalre. (Foto: Pixabay)
Henri Houben vertrekt aan het einde van het lopende seizoen bij RKVV Waalre. (Foto: Pixabay)

Henri Houben vertrekt na seizoen bij RKVV Waalre

Algemeen

WAALRE -  Hoofdtrainer Henri Houben heeft besloten om RKVV Waalre aan het einde van het seizoen te verlaten. Hij is op dit moment bezig met zijn derde seizoen bij de zwart-witten. Houben blijft graag bij het voetbal betrokken maar weet nog niet waar en in welke functie. 

RKVV Waalre werkt, volgens eigen zeggen, zeer prettig samen met Henri Houben. De trainer gaat flexibel om met de moeilijke corona-omstandigheden, heeft goed oog voor de belangen van zowel het eerste als tweede elftal en weet verschillende jeugdspelers in te passen. Ondanks een mede door veel blessures veroorzaakte moeilijke start, verwacht de vereniging dat Houben het vaandelteam van de club goed door het resterende deel van de competitie 2021-2022 heen kan loodsen.

Het bestuur en TC van RKVV Waalre respecteren het besluit van Houben. Zijn vertrek betekent dat de club op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2022-2023. Geïnteresseerden kunnen informatie opvragen en/of solliciteren via het mailadres secretaris@rkvvwaalre.nl, ter attentie van voorzitter TC, Wim Ooms.