De Decemberkalender staat vanaf dinsdag 7 december online voor alle vrijwilligers in Waalre.
De Decemberkalender staat vanaf dinsdag 7 december online voor alle vrijwilligers in Waalre.

December-cadeau-kalender

Algemeen

WAALRE - Vrijwilligersplatform Goed voor Mekaar Waalre deelt uit. Met ingang van gisteren, Nationale Vrijwilligersdag, kunnen alle vrijwilligers in de gemeente Waalre  de cadeautjes uitpakken die te vinden zijn op een speciale digitale decemberkalender.

“We vinden het geweldig dat er elk jaar zoveel mensen voor elkaar klaar staan. Juist met opnieuw een coronajaar, wat voor veel mensen niet makkelijk was. Voor al die uitgelokte glimlachjes, gedronken kopjes koffie, lieve woorden, wijze raad en uurtjes inzet, geven wij graag wat geluksmomentjes terug. Daarom krijgt iedere vrijwilliger van ons een decemberkalender vol met kleine cadeautjes. Van winacties tot kortingen tot online activiteiten, voor elk wat wils”, aldus Saskia van den Broek, coördinator van Goed voor Mekaar Waalre.

Goed voor Mekaar

Op Goed voor Mekaar Waalre kunnen inwoners makkelijk iets goeds doen. Voor een ander, de buurt of wijk, cultuur of natuur. Het werkt precies zoals die welbekende marktplaats maar dan zonder geld: vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk worden verzameld en daarna gematched.

Vrijwilligers bedanken

Niet alleen de vrijwilligers aangesloten bij Goed voor Mekaar Waalre komen in aanmerking voor de decemberkalender. 

‘Voor alle inzet, lieve woorden, koppen koffie en wijze raad, geven wij graag wat geluksmomentjes terug’

Alle vrijwilligers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor een ander verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. 
Dat geldt natuurlijk ook voor de vrijwilligers van ándere organisaties, verenigingen en clubs.

Decemberkalender

De kalender is samen met de landelijke organisatie NLvoorelkaar opgesteld om alle vrijwilligers te bedanken die er het afgelopen jaar voor een ander zijn geweest.
Tot de Kerst kunnen er dagelijks kleine cadeautjes worden uitgepakt. Alle cadeautjes zijn coronaproof en vanuit huis uit te voeren of te verzilveren.
De decemberkalender is sinds dinsdag 7 december voor iedereen te vinden op:

www.goedvoormekaarwaalre.nl/decemberkalender-2021