V.l.n.r. Jo Claessen, Erwin Rutten, Pieter Donders en Alexandra Groenveld. in de tuin van het Huis van Waalre.
V.l.n.r. Jo Claessen, Erwin Rutten, Pieter Donders en Alexandra Groenveld. in de tuin van het Huis van Waalre.

Leden AWB stellen kandidatenlijst vast

Algemeen

WAALRE - Tijdens de algemene ledenvergadering van Aalst Waalre Belang hebben de leden unaniem de kandidatuur van huidige fractievoorzitter Jo Claessen ondersteund voor het politiek leiderschap van de partij bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. 

Onder het motto ‘never change a winning team’ zijn ook de nummers 2 tot en met 5 ongewijzigd gebleven hoewel de volgorde enigszins gewijzigd is, te weten: Alexandra Groeneveld, Erwin Rutten, Pieter Donders en Pieter van Deursen. De partij is ook verheugd te kunnen melden dat deze 5 kandidaten gevolgd worden door een aantal nieuwe kandidaten dat zich van nabij wil voorbereiden op een verkiesbare zetel in de toekomst. Verder bestaat de lijst, in volgorde van plaatsing, uit Bart Eversdijk, Anneke Soute, Geert van Dongen, Henry Karsmakers, Cecile Lang, Frans Verbunt, Merian Hoogland, Hans van der Horst, Pal Jurecska en Babs van der Pas.

Het team is minimaal hetzelfde als de vorige periode en kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij alle voorbereidende bijeenkomsten, zowel lokaal als regionaal. Daarnaast houden ze de vinger aan de pols. Meer informatie:

www.aalstwaalrebelang.nl