Jaqueline van Poeteren is benoemd als de nieuwe directeur-bestuurder van Cordaad Welzijn/Welzijn de Kempen.
Jaqueline van Poeteren is benoemd als de nieuwe directeur-bestuurder van Cordaad Welzijn/Welzijn de Kempen.

Nieuwe directeur Cordaad Welzijn/Welzijn de Kempen

Algemeen

WAALRE - Jacqueline van Poeteren is per 1 februari 2022 de nieuwe directeur-bestuurder van Cordaad Welzijn/Welzijn de Kempen. Ze volgt daarmee Robert Tops op die per 1 december vertrekt. 

In de tussentijd neemt het managementteam alle bestuurlijke taken waar, met Angelique Vervoort als tijdelijke directeur-bestuurder. “Ik heb er ontzettend veel zin in”, vertelt Jacqueline, “om samen met de vrijwilligers, medewerkers, samenwerkingspartners en inwoners van negen prachtige gemeenten aan de slag te gaan met de opgaven die er zijn. Zoals het borgen van de organisatieontwikkelingen, de profilering en verdere professionalisering in een organisatie die staat als een huis.” 

Jacqueline van Poeteren is van origine orthopedagoog en bedrijfskundige en is goed bekend met de wereld van welzijn en het sociaal domein. Na ruim 15 jaar als leidinggevende in een grote brede welzijnsorganisatie maakte ze de overstap naar de lokale overheid. Hier heeft Jacqueline verschillende rollen vervuld met de focus op zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Per 1 februari start ze bij Stichting Cordaad Welzijn, waar Welzijn de Kempen, Brede School Veldhoven en Cordaad Welzijn onder vallen.