Drukte voor het doel van Waalre, toch wist SDO'39 maar twee keer te scoren. (Foto: Toon van Dijsseldonk) Toon van Dijsseldonk

Opnieuw nederlaag in een thuiswedstrijd van Waalre

WAALRE - Ook in de vierde thuiswedstrijd van het seizoen liep Waalre tegen nederlaag aan. Het was het dat SDO’39 uit Lage Mierde verzuimde diverse uitstekende kansen te benutten dat de eindstand voor Waalre nog dragelijk bleef.

door Toon van Dijsseldonk

Verrassend kwam de thuisploeg in de 8e minuut op voorsprong toen Joey Gang één van de spaarzame goede aanvallen afrondde 1-0. SDO’39 liet zich door deze tegenvaller niet van de wijs brengen en zette Waalre onder druk. De Waalre-defensie werd hier knap nerveus van en in de 16e minuut kon Mike Gevers Waalre-doelman Bastiaan Bremer passeren, 1-1. Dit was het begin van de suprematie van de gasten maar Waalre haalde met het nodige geluk met een gelijke stand de rust.

Tweede helft

Na rust kwam de zwart-witte ploeg nauwelijks meer tot aanvallen toe, SDO'39 des te meer. In de 57e minuut bracht Martijn Hellegers, SDO'39 op voorsprong. De ploeg bleef hierna gevaarlijk maar wist niet meer te scoren. Waalre kwam niet meer tot een slotoffensief waardoor de winsten de punten verdiend naar de gasten van SDO'39 gingen.