Op zaterdag 11 december is het toneelstuk 'Lichter dan ik' te zien in De Hofnar. (Foto: Piek).
Op zaterdag 11 december is het toneelstuk 'Lichter dan ik' te zien in De Hofnar. (Foto: Piek). Piek-www.piek.cc

Topkomedie en een aangrijpend verhaal

VALKENSWAARD - Toneel kan een moeilijk aangrijpend verhaal vertellen of juist luchtig en hilarisch zijn. In december heeft theater De Hofnar beide op het programma staan. ‘Harrie neemt de benen’ op dinsdag 7 december en ‘Lichter dan ik’ op zaterdag 11 december.

In Harrie neemt de benen (try out) is Harrie terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. In deze topkomedie krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. Lichter dan ik is het aangrijpende verhaal van een jonge vrouw die de standenmaatschappij van Indonesië wil ontvluchten en haar eigen pad kiest. Als zij als concubine een dochter baart, wil de vader hun relatie noch de dochter erkennen. Ze geeft haar moederrol op om een betere toekomst te bieden aan haar dochter. Een keuze die haar zal blijven achtervolgen.

Kaarten

De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en bereikbaar via telefoonnummer: 040-2074010. Meer informatie en direct kaarten bestellen kan via: www.hofnar.nl